SPA Sanatate Prin Apa

 

 
   
 

Ciubarele noastre sunt amestecul perfect al farmecului trecutului si al noii generatii.
Un produs minunat destinat relaxarii cu intrega familie, pentru a purta discutii de afaceri sau intr-o companie placuta. Este folosit in locatii familiale, pensiuni si spatii de agrement. 
Ciubarul de inox este montat pe picioare si ancorat cu lanturi deasupra focului, incastrat intr-un cuptor sau terasa de lemn. 
Imaginile sunt sursa de inspiratie.
Designul cuvei elimina complet posibilitatea arderii, deoarece focul este izolat.
Elementele de scurgere se afla in baza ciubarului, astfel incat sa nu vedeti echipamentul care este ascuns sub gratarul nostru detasabil.
Pentru conforul dumneavoastra ciubarul este prevazut cu banci in jurul perimetrului interior .
Cum se intampla ?
Ciubarul este umplut cu apa in care se adauga dupa preferinte plante medicinale, ierburi aromatice, fan, miere, zer, bere sau va puteti crea retetele proprii. Focul arde sub ciubar iar ierburile se prepara in apa incalzita 42-45 grade, temperatura care v-a fi mentinuta de jar.
Din acest moment ciubarul este pregatit pentru cei care doresc sa se imbaieze.
Din cele mai vechi timpuri baia este un ritual de purificare speciala a corpului si spiritului.
Te elibereaza de stres, are proprietati terapeutice si restaureaza veselia la cei sanatosi.
Sederea in ciubar imbunatateste metabolismul, are efect benefic asupra pielii, muschilor, articulatiilor, sistemul cardiovascular si respirator.
Traditie reinviata
Pamant-Aer-Apa-Foc

  • Cada inox ,cada exterior

Stimate client, pentru a iti oferi cea mai buna experienta si promotii relevante pentru tine, folosim cookie-uri. Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati sa primiti toate cookie-urile de pe site-ul nostru. Acest site colecteaza date anonime in scopul de a putea avea o evidenta a vizitatorilor, fara ca aceste date sa poata identifica nici un vizitator.