Preturi de criza

 

Infiintata in 1991, Ora Cinci a incercat tot timpul sa satisfaca nevoile clientilor sai mentinand cele mai joase preturi de pe piata din Constanta.

 Panourile solare si centralele peleti sunt aduse direct din Grecia, Italia si comercializate catre dumneavoastra, atat in Constanta cat si intreaga tara astfel excludem comisioanele adaugate de multe alte firme care pot influenta pretul panourilor solare.
 

In vremuri de criza, am hotarat sa venim cu SOLUTII pentru mentinerea unui pret minim si a unei calitati maxime pentru produsele noastre. Atfel am devenit IMPORTATOR DIRECT .

Panourile si sistemele de panouri solare sunt aduse direct din Grecia si comercializate catre dumneavoastra, atat in Constantacat si intreaga tara astfel excludem comisioanele adaugate de multe alte firme care pot influenta pretul panourilor solare.

 

In momentul in care toate preturile sunt in crestere, si pe piata apare un furnizor care le micsoreaza, prima impresie este ca acel furnizor a scazut calitatea. NU ESTE ASA in cazul nostru!  Mereu am gasit si vom gasi solutii convenabile pentru dumneavoastra, va vom oferi produse de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi.

Nou in Constanta si in ROMANIA!

Arzatoare peleti ! Arzatoare peleti de mari puteri!

Arzatoare peleti adaptabile pe orice tip de cazan!

 

 

 

 

Top50Solar Romania