Preturi de criza

 

Infiintata in 1991, Ora Cinci a incercat tot timpul sa satisfaca nevoile clientilor sai mentinand preturi accesibile pentru toata lumea.


 

In vremuri de criza, am hotarat sa venim cu SOLUTII pentru mentinerea unui pret acceptabil si a calitatii pentru produsele noastre. 

Panourile si sistemele de panouri solare sunt aduse direct din Grecia si comercializate catre dumneavoastra, atat in Constanta cat si intreaga tara .

 

In momentul in care toate preturile sunt in crestere, si pe piata apare un furnizor care le micsoreaza, prima impresie este ca acel furnizor a scazut calitatea. NU ESTE ASA in cazul nostru!  Mereu am gasit si vom gasi solutii convenabile pentru dumneavoastra, va vom oferi produse de  calitate la preturi convenabile.

 

Arzatoare peleti ! Arzatoare peleti de mari puteri!

Arzatoare peleti adaptabile pe cazane cu combustibili solizi !

 

 

 

 

Top50Solar Romania 


Stimate client, pentru a iti oferi cea mai buna experienta si promotii relevante pentru tine, folosim cookie-uri. Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati sa primiti toate cookie-urile de pe site-ul nostru. Acest site colecteaza date anonime in scopul de a putea avea o evidenta a vizitatorilor, fara ca aceste date sa poata identifica nici un vizitator.