Peleti

 

 

 

Peleţii sunt concentraţii de deşeuri silvice şi agricole. Peleţii sunt combustibili compacţi de 3-25 mm obţinuţi prin presare cu maşina de presat cu rotile. Peleţii cu concentraţii mai mari folosiţi la ardere, de 10-25 mm se numesc peleţi de ardere.

 

 

Caracteristica de bază a peleţilor de ardere şi a peleţilor biologici folosiţi ca şi combustibili este densitatea şi concentraţia mare (1-1,3 g/cm3). Peletul biologic este fabricat din deşeuri biologice fără materiale adezive. Prin adăugarea rumeguşului, scoarţei de brad, cearei ca material de adaos al paielor se îmbunătăţeşte soliditatea. Produsele brichetate-peletate sunt foarte eficiente datorită densităţii mari şi umidităţii scăzute.

  • Peleti rumegus
  • Peleti

Stimate client, pentru a iti oferi cea mai buna experienta si promotii relevante pentru tine, folosim cookie-uri. Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati sa primiti toate cookie-urile de pe site-ul nostru. Acest site colecteaza date anonime in scopul de a putea avea o evidenta a vizitatorilor, fara ca aceste date sa poata identifica nici un vizitator.