Centrale Peleti Kalorina 22 E Pellet


1 RON (cu TVA)

Centrala pe Peleti 46 Kw.

KALORINA  22** / E PELLET este o serie de  centrale pe peleti  Tatano pentru incalzire si productie de apa calda sanitara printr-o serpentina din cupru detasabila (disponibila la modelele cu productie hidrosanitara), sau printr-un boiler extern (optional). E disponibil cu un randament intre 18.000 si 100.000 Kcal/h (intre 20 si 116 Kw).

Poate fi utilizat in toate sectoarele: agricol, industrial si civil.

KALORINA 22**/ E PELLET utilizeaza toate tipurile de combustibili solizi maruntiti proveniti din surse de energie regenerabile: pellet, coji de nuci si migdale, samburi de prune, cirese, visine, rapita etc. Produce energie la costuri reduse utilizand combustibili naturali, asigurand o economisire ce poate atinge 80% fata de combustibilii clasici. Poate functiona si pe lemne alimentate prin usa din fata a cazanului.

Poate functiona si pe lemne alimentate prin usa din fata a cazanului.

Datorita predispunerii la instalarea unui arzator adecvat (optional), poate utiliza combustibili precum gazul metan, uleiul, motorina, GPL, panoul de comenzi digitale pevede utilizarea dubla a cazanului in mod indipendent. Arzatorul poate fi montat in orice moment chiar si peste ani.

 

KALORINA 22**/ E PELLET este realizat in intregime cu materiale de o calitate excelenta, in respectarea absoluta a normelor din domeniu, utilizand cele mai inovative tehnologii. Izolarea termica cu elemente speciale reduce dispersiile de caldura sporind eficienta cazanului si sporind economisirea.

Noul sistem de alimentare gestionat de catre un cadru de comenzi digitale, ii permite cazanului KALORINA 22**/ E PELLET sa fie absolut automat atat in faza de incendiere cat si in faza de modulare si mentinere. O cartela particulara, controleaza prin intermediul a doua sonde, atat temperatura aerului in cazan cat si cea a fumului la iesire, si interactionind cu reglarea combustibilului si reglarea aerului, optimizeaza consumul evitind cheltuielile inutile de material.

Sistemul de alimentare dublu ii ofera cazanului un grad ulterior de siguranta, deoarece fluxul de combustibil are loc in interiorul a doi melci paraleli orizontali suprapusi, ce comunica între ei printr-un mic put vertical.

KALORINA 22** / E PELLET se instaleaza foarte simplu si poate fi utilizata atat in sistemele autonome de incalzire cat si in cele centralizate. Silozul ce contine combustibilul poate fi montat atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga a cazanului, garantand autonomie pe parcursul unei zile intregi. Pentru o autonomie majora se poate monta SilMax 800 (optional).Semplicitatea de utilizare este surprinzatoare, nu necesita manutentiuni particulare, periodic sunt suficiente putine minute pentru curatirea cazanului. Mentinerea cazanului curat favorizeaza schimbul termic, sporind prestatiile cazanului si reducand consumul de combustibil.

La cazanele cu randamentul 40.000 si 60.000 Kcal/h se poate aplica, la cerere, un schimbator cu serpentina in cupru dubla, pentru producerea de apa calda sanitara.

Stimate client, pentru a iti oferi cea mai buna experienta si promotii relevante pentru tine, folosim cookie-uri. Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati sa primiti toate cookie-urile de pe site-ul nostru. Acest site colecteaza date anonime in scopul de a putea avea o evidenta a vizitatorilor, fara ca aceste date sa poata identifica nici un vizitator.