Centrala Peleti TATANO 69 kw Eforie Sud

 

Centrala pe peleti montata in judetul Constanta, in Eforie Sud la o locuita privata. Centrala pe peleti produce apa calda menajera pentru 4 bai si incalzeste o suprafata de 350 metri patrati.

 

 

 

 

 

Centrala pe  peleti este montata in toamna anului 2011 si pana in prezent fuctioneaza fara nici o problema. Consumul acestei centrale la o temperatura de 23 grade dorite de propietar este de 330 -360 de kg peleti pe saptamana. Aceasta este consumul real al acestei centrale tinand cont ca izolatia exterioara este foarte bine facuta cu polistiren de 10 cm. Centrala este montata cu un buncar mare de 450 kg. Este montata cu un boiler de 200 litri deoarece dimensiuniile usii nu ne permiteau montarea unui pufar.


Stimate client, pentru a iti oferi cea mai buna experienta si promotii relevante pentru tine, folosim cookie-uri. Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati sa primiti toate cookie-urile de pe site-ul nostru. Acest site colecteaza date anonime in scopul de a putea avea o evidenta a vizitatorilor, fara ca aceste date sa poata identifica nici un vizitator.